Yleisötilaisuus Lempäälän vanhalla asemalla

22.3.2018

Aseman sali oli viimeistä paikkaa myöten täynnä yleisöä kuuntelemassa esityksiä.
Tuomas Hoppu kertoi Lempäälän punakaartin vaiheista.
Siviilit sodan jaloissa oli Ritva Mäkelän esityksen aihe.
Esitykset vuoden 1918 tapahtumista pitävät Tuomas Hopun tänä keväänä kiireisenä. Nyt hän kuitenkin ehti istahtamaan keinutuoliin Lempäälän vanhalla asemalla.

Lempäälä-Seura järjesti 22.3.2018 kevätkokouksen jälkeen Lempäälän vanhalla asemalla yleisötilaisuuden otsikolla Vuoden 1918 sota Lempäälässä. 24.3.2018 tulee kuluneeksi 100 vuotta Lempäälän valtauksesta. Lempäälän rautatieasema oli tuolloin myös keskeinen paikka sodan aikana. Aseman sali täyttyi nyt ääriään myöten yleisöä seuraamaan Tuomas Hopun esitelmää Lempäälän punakaartista ja Ritva Mäkelän esitelmää Siviilit sodan jaloissa.